Piet Paulusma

Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt. In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de.


Piet Paulusma 15 12 1956 Woorden

BLOG De lente komt.

. BLOG Bordjes zijn verhangen 4 maart 2022. 1 day agoPiet Paulusma is zondagmiddag in het ziekenhuis in Leeuwarden overleden. Dat meldt Omrop Fryslân.

1 day agoWeerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân. BLOG Komende nacht grondvorst tot -6 of -7 graden. Sneon de sinne der hast folop by mei 11 oant 13 graden.

Nu is Piet er niet meer. Een opvallend detail is de Friestalige afsluiting van zijn weerpraatje met de woorden oant moarn tot morgen. Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden.

14 en 15 graden 6 maart 2022. Nooit meer oant moarn. Ben er best ontdaan van.

Dat heeft de familie van de weerman uit Harlingen bekend gemaakt. 1 day agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. Hij was geruime tijd vast onderdeel van de late avond van SBS 6.

Zijn groet oant moarn is zeer bekend geworden in Nederland. 1 day agoPiet Paulusma was tientallen jaren lang op televisie als weerman. Yn de nacht frij helder waar 2 of 3 graden en kâns op froast oan de grûn.

1 day agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden. De wyn út it easten oant noardeasten is matich oant frij krêftich en fielt kâlder oan. Snein in soad sinne en.

De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. Zon vreselijk goede vent.

Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. 1 day agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden. BLOG Lenteterrasweer een 9.

Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. In 2016 zei hij in een interview dat hij in de. Paulusma woont in Harlingen en werd in 1999 2000 en 2006 verkozen tot de populairste weerman van het jaar.

Paulusma overleed in aan de gevolgen van kanker. Vorige week nog op de radiotv. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt.

Piet Paulusma verzorgt de actuele weersverwachting voor Nederland op PietsWeernl. Tot ons grote verdriet is vanmiddag weerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden meldt zijn laatste werkgever Omroep MAX zojuist. De Elfstedentocht van 1997 betekende de doorbraak van Piet Paulusma.


Airco Maken Met Piet Paulusma Take2 In 2021


Piet Paulusma P Paulusma Bomber Jacket Jackets Piet


Pin By Piet Paulusma On Volkswagen Gti Golf Gti Volkswagen


Piet Paulusma


Next Vw Corrado Coupe White Jpg Jpeg Image 1600x858 Pixels Scaled 67 Voitures Et Motos Voiture Motos


Pin On Vag


Volkswagen Golf Mk5 Bagged Airlift Slammed Stance Modified Camber Volkswagen Volkswagen Passat Volkswagen Gti


Volkswagen Golf Mk5 Bagged Airlift Slammed Stance Modified Volkswagengolfmk5 Volkswagen Golf Volkswagen Golf


Pin By Piet Paulusma On Vw Enthusiast Volkswagen Golf Car Volkswagen Golf


Pin By Piet Paulusma On Volvo Volvo Volvo Wagon Volvo Cars


Pin On Garden Storage And Housing


Pin By Piet Paulusma On Volkswagen Volkswagen Golf Volkswagen Golf Mk2 Volkswagen


Tofpixxphotographie Air Ride Volkswagen Vw Golf


Piet Paulusma Funny Texts Words One Liner


John De Mol Ontslaat Piet Paulusma Netflix Seizoenen Mensen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel